Mies rakastaa ns. slow-foodin kokkailua. Ja yleensä hän laittaa lihaa. :-) Tällä viikolla vuorossa oli pulled pork, jota hän oli ensin kypsentänyt ja savustanut Weberissä useamman tunnin (käyttänyt omenapuun lastuja) ja sen jälkeen laittanut padassa uuniin 130 asteeseen. Kaikkiaan n. 2 kg:n suomalaista viljaporsaan kassler-palaa oli kypsytetty 7 tuntia. Ei mitään pikaruokaa, paitsi siinä vaiheessa, kun ruokaa päästiin syömään, jolloin katosi lautaselta todella äkkiä. 7 tunnin kypsytyksen jälkeen liha revittiiin haarukoiden avulla "riekaleiksi" pataan muodostuneen maukkaan liemen joukkoon ja käytettiin sandwichien täytteenä.
Pulled Pork Sandwich
Fazer punajuuri-porkkana sämpylä/leipä (paahdettu leivänpaahtimessa)
Pehtoorin salaattia
suomalaista tomaattia
suomalaista kurkkua
uuden sadon sipulia ohuen ohuina renkaina
ranskankermaa
Seriously Strong cheddar-juustoa raastettuna
reilu kasa itse tehtyä Pulled Porkia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti