maanantai 25. tammikuuta 2016

Luomua lähilihaa

On tullut varmaan aiemminkin jo mainittua, että meillä ei osteta kaupan jauhelihaa. Siitä yksinkertaisesta syystä, että se maistuu pahalle. Aiemmin tein meidän käyttämän jauhelihan itse lihamyllyllä, mutta nykyisellään ylimääräistä aikaa ei liiemmin ole, joten olen luopunut jauhelihan teosta. Mutta ei hätää, olen löytänyt lähitilojen luomujauhelihat! Ja voi pojat, että on hyvää jauhelihaa! Ja toki muitakin lihoja ja tuotteita. Tässä ois yksi, jota en vaihda - mieluummin olen kokonaan ilman.




Otetaan Karhisen Karjatilalla Pohjois-Karjalan Polvijärvellä kasvatettu Charolais´ härkä. Teurastetaan ja paloitellaan lähiteurastamolla. Tuotteena saadaan superlaadukasta ja maukasta lihaa. Tiedättekö, reilu pihvi pannulle ja päälle mustapippuria ja suolaa. Ja perhe kiittää!
 

Ei kommentteja: