tiistai 16. heinäkuuta 2013

Parhaat hillot

Viedessäni eilen edellisenä iltana täyttämiäni lakkahillopurkkeja kylmään mietin, että olen aika etuoikeutettu, kun minulla on mahdollisuus tehdä hillojakin itse. Kaikilla ei ole vastaavaan mahdollisuutta, eikä aikaa tai haluakaan. Se ei kuitenkaan estä sitä, että voisi nauttia vaikkapa pannukakkunsa hyvän ja laadukkaan hillon kera. Onneksi sellaisia löytyy kaupastakin!

Omasta mielestäni, ja tähän mennessä kokeilemistani hilloista, parhaita ovat Meritalon sekä St Dalfour hillot. Meritalon lakkahillo on ollut kaikista kokeilemistani lakkahilloista ehdottomasti parasta! St Dalfourilta taas löytyy hiukan erikoisempia hilloja, kuten viikuna-, kirsikka- ja kumkvattihilloa. Meritalon hillojen raaka-aineet ovat suomalaisia, ne valmistetaan Suomessa, eivätkä tuotteet sisällä säilöntäaineita. St Dalfour hillot on taas valmistettu ranskalaisen reseptin mukaan eikä niihin ole lisätty sokeria ja ne ovat myös säilöntä- ja väriaineettomia.


Kuva. googlehaku


St. Dalfour Viikunahillo 284 g 
 Kuva. finefoods.fi


Elikkäs ei siis huolta, vaikka itse tehtyä hilloa ei kaapista löytyisikään. Ainakin kyseisiltä merkeiltä löytyy todellisia herkkuja! Itse tykkään varsinkin tuosta St Dalfourin viikunahillosta, jota ei nyt tule juurikaan itse tehtyä. ;-)  Se on erityisen herkullista paahtoleivän päällä kera Aura-juuston. Kannattaa kokeilla!  


Ei kommentteja: